Welke stijl voor mijn afdeling?

Meubels in Scandinavische stijl

Ontwerpen in Scandinavische stijl zijn over het algemeen sterk afhankelijk van het gebruik van rijke, sterke houtsoorten, die vaak worden gecombineerd met witte muren en plafonds. De decoratie is over het algemeen minimalistisch en Scandinavische ontwerpen belonen vooral elegantie. Het gaat om het creëren van een leefruimte, niet om een ​​kunstwerk.

Meubels in rustieke stijl

De rustieke stijl is gebaseerd op het creëren van warme en traditionele ruimtes. Ze zijn geneigd te vertrouwen op combinaties van hout, mozaïek en baksteen; ze bevatten ook grote ramen, open haarden, stevige tafels en kasten. Het is een stijl die eenvoudige en vertrouwde charme probeert te combineren met een luxueus design en ideaal is voor grote ruimtes.

Een modern appartement verfraaien

Moderne appartementen zijn over het algemeen ruim van opzet, met duidelijke verschillen tussen wanden, plafond en vloer. Ze bevatten meestal de nieuwste ontwerpen in meubels en zijn meestal zo ontworpen dat hun bewoners ze naar believen kunnen veranderen. Dit zijn appartementen voor fans van modern design die graag experimenteren met de indeling van de ruimte.