Verschillende soorten decoraties om uw huis een nieuwe benadering te geven

Details van eigentijdse elegantie

Trends in interieurontwerp beloven vloeiende lijnen en minimalisme, samen met opvallende art deco-details en objecten. Accenten kunnen interessante verlichting creëren of zelfs gymnastiekringen die aan het plafond hangen. Pasteltinten en gewaagde kleurencombinaties zijn weer populair.

Klassieke elegantie

De natuur is naar onze huizen gekomen om er lange tijd in te verblijven. Bloemen zijn overal: in een vaas op tafel, in de vorm van gedurfde patronen op de bank, gordijnen en zelfs muren. Een set met verhoudingen, hoogwaardige natuurlijke materialen in verschillende combinaties: leer en hout, rotan en steen zijn welkom.

Designtrends spreken van de terugkeer van meubels en interieurartikelen naar een klassiek huis uit de jaren 90: rieten stoelen, gedroogde bloemstukken en marmeren tafels. Let ook op de warme tinten van hout en meubelen met echt lederen bekleding.

Scandinavische harmonie

Het Scandinavische huis staat bekend om zijn minimalisme, eenvoudige elegantie en de kwaliteit van natuurlijke materialen. Interessante oplossingen en onverwachte combinaties geven de familiestijl een nieuwe look. Wat dacht je van een rieten lamp, stenen salontafel of vliegenzwampoef in een kinderkamer?

Interieuroplossingen voor de gedurfde.

De sfeer van het hok, de industriële stijl, het ferrometaal – een modehuis is soms brutaal van aard. De beste vriend van Cold Metal is een warme houtsoort die de algemene indruk van industriële strengheid verzacht. Spiegelvlakken, gewaagde combinaties van meubelartikelen en glaswerk zijn relevant.

Groene planten bepalen de sfeer, zelfs op het hok. Potten op de vensterbank – een te simpele oplossing voor een modern interieur. Gebruik hangende glazen containers of rieten manden als bloempotten – de enige beperking is uw fantasie.

Welke stijl we ook kiezen voor ons huis of onze favoriete hoek, het is essentieel om het naar onze zin te doen, volgens onze essentie en zonder ooit onze stijl en speciale touch te verliezen, alleen dan zal het een unieke plek zijn waarin we ons voelen, comfortabel beschermd. en natuurlijk zoals thuis!