Trucs om goedkoop te reizen

Vlieg met goedkope bedrijven

Ryanair, EasyJet, Volotea, WizzAir. Probeer alleen te reizen met een handbagage. In het geval dat u de koffer moet inchecken, weegt u de bagage van tevoren om niet verrast te worden door later overgewicht. En vergeet niet dat als u te zwaar wordt, niemand u verbiedt twee truien te dragen 😉.

Kies een goedkope bestemming

Een manier van reizen die we erg leuk vinden, is door een bestemming te kiezen op basis van de goedkope vluchtaanbiedingen die u op internet ziet. Op een dag verveel je je, ga je op internet naar vluchten kijken en vind je een super koopje, ga je het echt laten wegglippen? Dus je belt al je vrienden om ze te misleiden om met je mee te gaan met het excuus dat je die kans niet mag missen. Geloof me, het werkt.

Kom bij het bedrijf

Als je lange reizen met het vliegtuig gaat maken (de vijver oversteken, naar Azië vliegen …) is het de moeite waard om de aangesloten kaart van die luchtvaartmaatschappij te krijgen. Op lange reizen krijg je veel punten afhankelijk van het aantal gevlogen kilometers. Als je ze verzamelt, kun je een vlucht bij de neus krijgen of voor veel minder geld. Als u veel reist voor uw werk, is het essentieel dat u het uittrekt, het is gratis!

Zonder angst

Wees niet bang om vliegtuigen te halen die vroegtijdig vertrekken en wees vooral niet bang om de nacht door te brengen op de luchthaven.

Volg de sociale netwerken van uw favoriete luchtvaartmaatschappijen

Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van mogelijke aanbiedingen. Er zijn ook verschillende pagina’s op Facebook die voortdurend aanbiedingen tonen van vluchten die bijna door de wereld zijn weggegeven. Mijn favorieten zijn goedkope gids en travellerpedia.

Vlieg met schalen

Overweeg om verschillende verbindingen te maken om naar uw eindbestemming te vliegen, zelfs als u de wereld rond moet. Sluit ook niet uit om naar andere luchthavens in de buurt van uw bestemming te vliegen.