Tips voor het inrichten van uw huis

De eetkamerlamp

Kies het met aanwezigheid. Het is indrukwekkend hoe een eetkamer verandert als je er een goede lamp op zet. Het moet een sterk volume hebben, in verhouding tot dat van de tafel, zodat het niet overdreven en niet te klein is. Materialen zoals linnen, papier of natuurlijke vezels zijn kostbaar als er licht doorheen gaat. Glas zorgt, net als deze lamp, voor aantrekkelijke effecten en reflecties.

Ramen bekleden

Zorg voor mooie gordijnen in het huis. Je kan verschillende soorten kiezen er zijn vitrage, inbetween gordijnen, overgordijnen , velours gordijnen en nog veel meer. Gordijnen zorgen voor een goede sfeer in je huis.

Een goed geklede tafel

Voor speciale gelegenheden dragen we graag een diep wit of ecru linnen tafelkleed. U kunt een tafellakenvelop of placemats toevoegen om een ​​vleugje kleur toe te voegen. Onthoud dat door de hele tafel te bedekken, deze meer afgerond is, de hoeken verdwijnen en je het uiterlijk verzacht.

Zorg voor de details aan tafel

Personaliseer uw feest met creatieve details: maak placemats van papier, originele servetringen met stoffen of linten, zet de namen van uw gasten op handgemaakte labels, zet een middelpunt met een snijbloem … De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Het belangrijkste is dat wat je ook doet, de tafel de liefde weerspiegelt die je eraan hebt gegeven.

Een warmere keuken

De keuken kan soms koud zijn, door het staal van de toestellen, een hegemonie van wit … Een gemakkelijke en zeer effectieve manier om de keuken gezelliger en warmer te maken is met textiel, zoals theedoeken, of er spatten op stippen groen. In die zin zijn aromatische planten een zeer goede optie.

Levendig

Als je planken in de keuken hebt, maak dan van de gelegenheid gebruik om wat speciaal serviesgoed bloot te leggen, wat kookboeken in te brengen als koken een van je hobby’s is, zet een pot met koekjes … Dit zijn details die de keuken er levendiger uit laten zien.