Decoraties voor uw huis

Gebruik vloerkleden

Ze zijn een klassieker in huis. Ze decoreren niet alleen op zichzelf en maken een ruimte gastvrijer, maar ze zijn ook goede natuurlijke geluidsisolatoren en garanderen een comfortabelere voetafdruk. Bovendien dragen ze bij aan het afbakenen van ruimtes, zoals blijkt uit de woonkamer met de eetkamer, waarin elke kamer is afgebakend met een tapijt.

De archiefkasten, allemaal hetzelfde

En ze kunnen maar beter mooi zijn, zodat alles er visueel geordend uitziet. Je kunt ze bekleden met dik inpakpapier, om beter bestand te zijn tegen slijtage, en de studie ziet eruit als een andere. Een vrolijk patroonpapier (bloemen, vierkanten, stippen …) geeft het een jeugdiger tintje en een in pasteltinten, meer sereen en vrouwelijk.

Laat de bloemen niet weg

En het is dat we van ze houden en in een huis mag het niet ontbreken. Als u op de seizoensgebonden weddenschappen gokt, zijn ze goedkoper. Een tip: als de bloemen klein zijn, kun je glazen en glazen van verschillende hoogtes als vazen ​​gebruiken. Beter als ze van doorzichtig glas zijn gemaakt, want op die manier valt de glans van het water meer op en geeft het een frisser gevoel.

Versier volgens het seizoen

We houden allemaal van levende huizen, die veranderen en zich aanpassen aan de behoeften en smaken van degenen die erin wonen. En waarom niet, ze zijn doorlatend voor de seizoenen, met kleine veranderingen die ze uitnodigender maken en verzamelen in de winter en koeler en vrolijker in de zomer. Met een simpele verandering van kussens en textiel in de woonkamer bijvoorbeeld, kun je voor heel weinig geld een gloednieuwe woonkamer creëren.

De eetkamerlamp

Kies het met aanwezigheid. Het is indrukwekkend hoe een eetkamer verandert als je er een goede lamp op zet. Het moet een sterk volume hebben, in verhouding tot dat van de tafel, zodat het niet overdreven en niet te klein is. Materialen zoals linnen, papier of natuurlijke vezels zijn kostbaar als er licht doorheen gaat. Glas zorgt, net als deze lamp, voor aantrekkelijke effecten en reflecties.