Categories
Interieur Ontwerp

Tips voor het inrichten van uw huis

De eetkamerlamp

Kies het met aanwezigheid. Het is indrukwekkend hoe een eetkamer verandert als je er een goede lamp op zet. Het moet een sterk volume hebben, in verhouding tot dat van de tafel, zodat het niet overdreven en niet te klein is. Materialen zoals linnen, papier of natuurlijke vezels zijn kostbaar als er licht doorheen gaat. Glas zorgt, net als deze lamp, voor aantrekkelijke effecten en reflecties.

Een goed geklede tafel

Voor speciale gelegenheden dragen we graag een diep wit of ecru linnen tafelkleed. U kunt een tafellakenvelop of placemats toevoegen om een ​​vleugje kleur toe te voegen. Onthoud dat door de hele tafel te bedekken, deze meer afgerond is, de hoeken verdwijnen en je het uiterlijk verzacht.

Zorg voor de details aan tafel

Personaliseer uw feest met creatieve details: maak placemats van papier, originele servetringen met stoffen of linten, zet de namen van uw gasten op handgemaakte labels, zet een middelpunt met een snijbloem … De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Het belangrijkste is dat wat je ook doet, de tafel de liefde weerspiegelt die je eraan hebt gegeven.

Een warmere keuken

De keuken kan soms koud zijn, door het staal van de toestellen, een hegemonie van wit … Een gemakkelijke en zeer effectieve manier om de keuken gezelliger en warmer te maken is met textiel, zoals theedoeken, of er spatten op stippen groen. In die zin zijn aromatische planten een zeer goede optie.

Levendig

Als je planken in de keuken hebt, maak dan van de gelegenheid gebruik om wat speciaal serviesgoed bloot te leggen, wat kookboeken in te brengen als koken een van je hobby’s is, zet een pot met koekjes … Dit zijn details die de keuken er levendiger uit laten zien.

Categories
Interieur Ontwerp

Verschillende soorten decoraties om uw huis een nieuwe benadering te geven

Details van eigentijdse elegantie

Trends in interieurontwerp beloven vloeiende lijnen en minimalisme, samen met opvallende art deco-details en objecten. Accenten kunnen interessante verlichting creëren of zelfs gymnastiekringen die aan het plafond hangen. Pasteltinten en gewaagde kleurencombinaties zijn weer populair.

Klassieke elegantie

De natuur is naar onze huizen gekomen om er lange tijd in te verblijven. Bloemen zijn overal: in een vaas op tafel, in de vorm van gedurfde patronen op de bank, gordijnen en zelfs muren. Een set met verhoudingen, hoogwaardige natuurlijke materialen in verschillende combinaties: leer en hout, rotan en steen zijn welkom.

Designtrends spreken van de terugkeer van meubels en interieurartikelen naar een klassiek huis uit de jaren 90: rieten stoelen, gedroogde bloemstukken en marmeren tafels. Let ook op de warme tinten van hout en meubelen met echt lederen bekleding.

Scandinavische harmonie

Het Scandinavische huis staat bekend om zijn minimalisme, eenvoudige elegantie en de kwaliteit van natuurlijke materialen. Interessante oplossingen en onverwachte combinaties geven de familiestijl een nieuwe look. Wat dacht je van een rieten lamp, stenen salontafel of vliegenzwampoef in een kinderkamer?

Interieuroplossingen voor de gedurfde.

De sfeer van het hok, de industriële stijl, het ferrometaal – een modehuis is soms brutaal van aard. De beste vriend van Cold Metal is een warme houtsoort die de algemene indruk van industriële strengheid verzacht. Spiegelvlakken, gewaagde combinaties van meubelartikelen en glaswerk zijn relevant.

Groene planten bepalen de sfeer, zelfs op het hok. Potten op de vensterbank – een te simpele oplossing voor een modern interieur. Gebruik hangende glazen containers of rieten manden als bloempotten – de enige beperking is uw fantasie.

Welke stijl we ook kiezen voor ons huis of onze favoriete hoek, het is essentieel om het naar onze zin te doen, volgens onze essentie en zonder ooit onze stijl en speciale touch te verliezen, alleen dan zal het een unieke plek zijn waarin we ons voelen, comfortabel beschermd. en natuurlijk zoals thuis!

Categories
Interieur Ontwerp

Welke stijl voor mijn afdeling?

Meubels in Scandinavische stijl

Ontwerpen in Scandinavische stijl zijn over het algemeen sterk afhankelijk van het gebruik van rijke, sterke houtsoorten, die vaak worden gecombineerd met witte muren en plafonds. De decoratie is over het algemeen minimalistisch en Scandinavische ontwerpen belonen vooral elegantie. Het gaat om het creëren van een leefruimte, niet om een ​​kunstwerk.

Meubels in rustieke stijl

De rustieke stijl is gebaseerd op het creëren van warme en traditionele ruimtes. Ze zijn geneigd te vertrouwen op combinaties van hout, mozaïek en baksteen; ze bevatten ook grote ramen, open haarden, stevige tafels en kasten. Het is een stijl die eenvoudige en vertrouwde charme probeert te combineren met een luxueus design en ideaal is voor grote ruimtes.

Een modern appartement verfraaien

Moderne appartementen zijn over het algemeen ruim van opzet, met duidelijke verschillen tussen wanden, plafond en vloer. Ze bevatten meestal de nieuwste ontwerpen in meubels en zijn meestal zo ontworpen dat hun bewoners ze naar believen kunnen veranderen. Dit zijn appartementen voor fans van modern design die graag experimenteren met de indeling van de ruimte.

Categories
Interieur Ontwerp

Decoraties voor uw huis

Gebruik vloerkleden

Ze zijn een klassieker in huis. Ze decoreren niet alleen op zichzelf en maken een ruimte gastvrijer, maar ze zijn ook goede natuurlijke geluidsisolatoren en garanderen een comfortabelere voetafdruk. Bovendien dragen ze bij aan het afbakenen van ruimtes, zoals blijkt uit de woonkamer met de eetkamer, waarin elke kamer is afgebakend met een tapijt.

De archiefkasten, allemaal hetzelfde

En ze kunnen maar beter mooi zijn, zodat alles er visueel geordend uitziet. Je kunt ze bekleden met dik inpakpapier, om beter bestand te zijn tegen slijtage, en de studie ziet eruit als een andere. Een vrolijk patroonpapier (bloemen, vierkanten, stippen …) geeft het een jeugdiger tintje en een in pasteltinten, meer sereen en vrouwelijk.

Laat de bloemen niet weg

En het is dat we van ze houden en in een huis mag het niet ontbreken. Als u op de seizoensgebonden weddenschappen gokt, zijn ze goedkoper. Een tip: als de bloemen klein zijn, kun je glazen en glazen van verschillende hoogtes als vazen ​​gebruiken. Beter als ze van doorzichtig glas zijn gemaakt, want op die manier valt de glans van het water meer op en geeft het een frisser gevoel.

Versier volgens het seizoen

We houden allemaal van levende huizen, die veranderen en zich aanpassen aan de behoeften en smaken van degenen die erin wonen. En waarom niet, ze zijn doorlatend voor de seizoenen, met kleine veranderingen die ze uitnodigender maken en verzamelen in de winter en koeler en vrolijker in de zomer. Met een simpele verandering van kussens en textiel in de woonkamer bijvoorbeeld, kun je voor heel weinig geld een gloednieuwe woonkamer creëren.

De eetkamerlamp

Kies het met aanwezigheid. Het is indrukwekkend hoe een eetkamer verandert als je er een goede lamp op zet. Het moet een sterk volume hebben, in verhouding tot dat van de tafel, zodat het niet overdreven en niet te klein is. Materialen zoals linnen, papier of natuurlijke vezels zijn kostbaar als er licht doorheen gaat. Glas zorgt, net als deze lamp, voor aantrekkelijke effecten en reflecties.